

- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ами, родена съм през нощта...

- Ами какво да те правя - давам ти я. ще ремонтираш ли?
- Не, ще спя.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Невероятно меки, ухаят разкошно и се приготвят изненадващо лесно
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Уникални картофени мекици - вкусни и засищащи
Освен това в тестото се добавя ситно нарязания пресен лук, а по желание може да се добави и магданоз
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Защо се казват така ли? Защото всяка мекица е с големината на тигана, в който ги пържа и стига за обилна закуска на един човек
Кой не обожава мекици?
Ще ви трябва много по-малко време, за да изпържите чебуреки
Тестото с извара ги прави копринено нежни и мекички, а процедурата е лесна и бърза
Картофите и тестените закуски са неизменна част от българската кухня